Constantin Grecu a semnat pe trei ani cu FC Dinamo

Fundaşul Constantin Grecu, ultima dată la Petrolul Ploieşti, a semnat un contract pe trei ani cu FC Dinamo, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

203 afișări
Imaginea articolului Constantin Grecu a semnat pe trei ani cu FC Dinamo

Constantin Grecu a semnat pe trei ani cu FC Dinamo (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Jucătorul Grecu este o piesă importantă pentru structura lotului şi cred că poate să-şi aducă contribuţia la creşterea calitativă a jocului echipei noastre. A fost de mai mult timp în atenţia noastra şi, mergând cu paşi mici şi siguri, am consfinţit astăzi transferul pe care mulţi l-au sugerat anterior, dar despre care uitaseră la un moment dat. Cred că aşa trebuie făcută, în continuare, completarea lotului pentru a asigura echilibrul valoric, numeric şi pe posturi", a declarat preşedintele Constantin Anghelache pentru sursa citată.

TITLURILE ZILEI

Fotbalistul, care şi-a reziliat de curând contractul cu FC Petrolul, a afirmat că trecerea la Dinamo reprezintă un pas înainte pentru el şi speră să se integreze repede în noua sa echipă.

"Pentru mine este un pas înainte, un nou început având în vedere faptul că în ultima perioadă nu prea am jucat. Sper să mă integrez cât mai repede şi să facem performanţă la Dinamo. Am venit la o echipă cu tradiţie, un brand foarte mare în fotbalul românesc şi sunt conştient că se aşteaptă foarte multe de la mine. Eu cred că am făcut alegerea cea mai bună. Sunt OK din punct de vedere fizic deoarece am făcut pregătirea cu Petrolul. Sunt entuziasmat de faptul că voi juca în faţa unor suporteri care fac o atmosferă senzaţională în tribune. Sper să ne susţină la fiecare meci şi noi să îi facem fericiţi. Este prea devreme să vorbim despre obiectivele echipei. Deocamdată trebuie să luam fiecare meci în parte şi să-l câştigăm. În această seară îmi voi întâlni pentru prima dată noii colegi şi sunt nerăbdător să intru în familia dinamoviştilor", a declarat Constantin Grecu, care va purta numărul 88 pe tricou la Dinamo.

Format la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, Constantin Grecu, 25 de ani, a evoluat la Pandurii Tg. Jiu (2007-2011), Universitatea Cluj (2011-2012) şi Petrolul Ploieşti (2012-2013), adunând 81 de jocuri în Liga I. Grecu a debutat, anul trecut, în echipa naţională a României în meciul amical cu Turkmenistan (scor 4-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici