Critici încrucişate după derby-ul Dinamo-FCSB. Cornel Dinu: Sunt jucători care nu ştiu să centreze. Şi-au greşit meseria/ Nana Falemi: Steaua încă nu joacă pe calităţile jucătorilor săi

Dinamo – FCSB nu l-a impresionat pe Cornel Dinu. Consideră că meciul a fost unul greu de privit, dar a avut trei fotbalişti care i-au plăcut. Surpinzător, doi au provenit de la vicecampioană, Teixeira şi Tănase. Remarcatul din echipa lui Dinamo a fost Deian Sorescu.

1569 afișări
Imaginea articolului Critici încrucişate după derby-ul Dinamo-FCSB. Cornel Dinu: Sunt jucători care nu ştiu să centreze. Şi-au greşit meseria/ Nana Falemi: Steaua încă nu joacă pe calităţile jucătorilor săi

Cornel Dinu, despre derby-ul Dinamo-FCSB: Sunt jucători care nu ştiu să centreze. Şi-au greşit meseria

Derby de România s-a încheiat la egalitate, 1-1. Fotbaliştii au pus prestaţia slabă din teren pe seama stării gazonului, dar ”Procurorul” nu i-a iertat. I-a atacat din nou pe jucătorii lui Dinamo. ”A fost un meci chinuitor. Când ai fost jucător de fotbal şi vezi un asemenea chin... Sunt jucători la Dinamo care nu ştiu să centreze. Şi-au greşit meseria. Nu poţi să concepi ca din minutul 52 să joci cu om în plus şi să nu se vadă. Steaua are o calitate în plus”, a declarat Dinu pentru Gsp.

TITLURILE ZILEI

Cornel Dinu a avut şi câţiva remarcaţi. A fost impresionat de tehnicitatea lui Teixeira şi Tănase, dar şi de atitudinea lui Deian Sorescu.

"Cât de cât au confirmat de la Steaua jucători precum Teixeira şi Tănase. De la Dinamo nu pot spune că mi-a plăcut cineva. Sorescu cred că a fost o alegere reuşită, dar ceilalţi se chinuie rău de tot.

Mircea Rednic ar trebui să înceapă schimbările de la mijlocaşi. Atâta timp cât Gomelt sau Cooper nu pot da o pasă pe jucătorii laterali, nu poţi avea pretenţii. Poate va reuşi să aibă nişte trasee de joc, dar e o situaţie foarte grea. S-ar putea ca Rednic să intre în play-off, dar are în continuare meciuri dificile", a încheiat Dinu.

Nana Falemi: Steaua încă nu joacă pe calităţile jucătorilor săi

Decizia lui Nicolae Dică de a începe cu Olimpiu Moruţan în banda dreaptă, încă din primul minut, a fost criticată de fostul jucător al Stelei, Nana Falemi, care i-a reproşat antrenorului că i-a anulat toate calităţile jucătorului venit de la FC Botoşani, în această vară.

Dinamo şi FCSB au remizat pe Arena Naţională, scor 1-1, într-un meci în care doar penalty-urile au contat, iar vicecampioana a jucat cu un om în minus aproape o repriză. Nana Falemi a analizat marele Derby, iar o decizie l-a nemulţumit pe fostul fundaş.

Nicolae Dică a început cu Olimpiu Moruţan în banda dreaptă şi cu Dennis Man în centru, cei doi făcând schimb undeva la jumătatea reprizei secunde. Decizia lui Dică nu a fost înţeleasă de Nana Falemi, care a observat că Moruţan a fost sub nivelul meciului: "Calităţile lui Moruţan sunt uşurinţa de a se desprinde de adversar, ingeniozitatea, şutul, combinaţiile rapide pe spaţii mici, execuţiile surprinzătoare. Dacă l-ai pus să facă banda, l-ai omorât. Steaua încă nu joacă pe calităţile jucătorilor săi", a declarat Nana Falemi pentru ProSport.

Oliumpiu Moruţan a fost primul jucător schimbat de Dică. Înlocuirea a avut loc la pauză, când Florinel Coman i-a luat locul fotbalistului cu numărul 11 al FCSB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici