Corona Braşov a retrogradat în Liga a II-a după ce a fost învinsă de FC Viitorul, scor 0-4

Echipa Corona Braşov a retrogradat matematic în Liga a II-a după ce a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), de formaţia FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I.

230 afișări
Imaginea articolului Corona Braşov a retrogradat în Liga a II-a după ce a fost învinsă de FC Viitorul, scor 0-4

Corona Braşov a retrogradat în Liga a II-a după ce a fost învinsă de FC Viitorul, scor 0-4 (Imagine: Shutterstock)

"Lanterna roşie" Corona a acumulat 14 puncte după 29 de etape, 17 mai puţine decât ocupanta primului loc neretrogradabil, Săgeata Năvodari, când mai sunt cinci runde de disputat în Liga I. Echipa antrenată de Adrian Hârlab nu ar fi avut dreptul de a participa în viitoarea ediţie a Ligii I şi din cauza faptului că gruparea braşoveană nu a depus dosarul de licenţiere.

Luni, golurile învingătorilor au fost marcate de Mitrea '5, Fl. Tănase '17, Al. Lazăr '86 şi Axente '88.

TITLURILE ZILEI

0-1: Benzar i-a mişcat o minge lui Mitrea şi acesta a înscris cu un şut de la 22 de metri.

0-2: Mitriţă a scăpat în partea dreaptă, a săltat mingea peste portarul Dănălache, Homei a încercat să respingă din faţa porţii, dar balonul l-a lovit pe Tănase şi a intrat în poartă.

În minutul 38, Nicolae Dică (FC Viitorul) a ratat penaltiul acordat de arbitrul Marcel Bîrsan după henţul în careu comis de Vlad Munteanu II.

În minutul 76, Larie (FC Viitorul) a ratat şi el o lovitură de pedeapsă dictată după un fault comis de Munteanu II asupra lui Răzvan Marin.

0-3: Alexandru Lazăr a înscris de la 18 metri cu un şut cu boltă peste Dănălache.

0-4: Axente a marcat cu capul din 5 metri, după un corner executat de pe partea dreaptă de Răzvan Marin.

Corona Braşov: Dănălache - Homei, Forika, Poverlovici, Vl. Munteanu II - Neacşa (Stănescu '66), Dâlbea, Miranda, Brata (Buş '46) - I. Coman - Fl. Manea (V. Balint '74). Antrenor: Adrian Hârlab.

FC Viitorul: Balauru - Cr. Manea, Larie, Mitrea, Toşca - Al. Lazăr, Benzar - Mitriţă (R. Marin '74), N. Dică (Ţîru '58), Fl. Tănase (Axente '82) - Gavra. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Cartonaşe galbene: Poverlovici '41, Neacşa '64, Vl. Munteanu II '76 / Benzar '71.

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Octavian Şovre, Ovidiu Artene (asistenţi) - Paul Unimătan, Iulian Călin (asistenţi suplimentari) - Vlad Barleanu (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Ionuţ Calancia.

La partida de la Braşov au asistat aproximativ 100 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici