Corpul lui Emiliano Sala, identificat. Trupul găsit în epava avionului de pe fundul Canalului Mânecii este al fotbalistului

Corpul fotbalistului argentinian Emiliano Sala, care a dispărut după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în Canalul Mânecii, a fost identificat, a confirmat joi seară poliţia din comitatul britanic Dorset, relatează postul CNN.

5327 afișări
Imaginea articolului Corpul lui Emiliano Sala, identificat. Trupul găsit în epava avionului de pe fundul Canalului Mânecii este al fotbalistului

Corpul fotbalistului Emiliano Sala a fost identificat

Într-un comunicat, poliţia din Dorset a transmis că "trupul adus azi în portul Portland ... a fost în mod oficial identificat de medicul legist din Dorset ca fiind cel al fotbalistului Emiliano Sala".

"Familiile domnului Sala şi pilotului, David Ibbotson, au fost informate despre această ştire şi vor continua să fie sprijinite de ofiţeri de legătură specializaţi în familie. Gândurile noastre rămân cu ei în acest moment dificil", se mai arată în comunicat.

TITLURILE ZILEI

Poliţia a mai anunţat că va continua să investigheze "circumstanţele acestui deces".

Sala, 28 de ani şi Ibbotson, în vârstă de 59 de ani, zburau cu un avion de mici dimensiuni din oraşul Nantes, situat în nordul Franţei, până la Cardiff, în Ţara Galilor, când a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie.

Aeronava Piper Malibu a fost găsită pe fundul Canalul Mânecii în dimineaţa zilei de duminică - şi un corp a fost recuperat miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici