Cosmin Contra: Gicu Grozav are foarte multe realizări la naţională

Gicu Grozav (28 de ani) este cel mai criticat jucător de la echipa naţională. Oamenii din fotbalul nostru sunt nemulţumiţi de faptul că selecţionerul Cosmin Contra îl convoacă în permanenţă, deşi joacă într-un fotbal destul de modest, în prima ligă din Ungaria.

105 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: Gicu Grozav are foarte multe realizări la naţională

Cosmin Contra: Gicu Grozav are foarte multe realizări la naţională

Dacă până acum a preferat să evite subiectul şi să nu ofere argumente care să justifice convocarea, acum Contra a oferit un răspuns clar. Grozav este un jucător cu reale calităţi, care aduce un plus de valoare României: ”Nu este o obsesie. Cred că s-a creat în jurul lui Gicu Grozav o opinie negativă şi chiar nu ştiu de ce. Este un jucător care din punct de vedere statistic are multe realizări la naţională. De fiecare dată a dat randament când a venit aici. Este o opinie negativă în jurul lui după ultimul episod de la Dinamo, când a plecat cum a plecat… La fel şi în cazul lui Nicuşor Stanciu, când s-a dus în Arabia Saudită. Din punctul de vedere al antrenorului Cosmin Contra, Gicu Grozav are nişte calităţi care îmi plac foarte mult. Îl cunosc foarte bine şi ştiu ce poate să ofere pe teren”, a declarat Contra pentru Fanatik.ro, care e de părere că mijlocaşul se descurcă destul de bine în Ungaria.

TITLURILE ZILEI

”Calităţile unui jucător nu dispar în doi, trei ani. Dacă ne uităm la realizările lui, la goluri, la pase de gol, la Kisvarda, care era aproape la retrogradare când s-a dus el, putem spune că Grozav a salvat-o. A avut impact acolo şi chiar dacă unii spun că în Ungaria campionatul este mai slab decât cel al României, eu nu sunt de aceeaşi părere. Am fost şi am văzut meciuri de acolo şi ştiu ce vorbesc”.

Grozav a ajuns la Kisvarda la începutul anului, liber de contract, după ce Dinamo i-a reziliat contractul. În cele câteva luni din prima ligă maghiară, mijlocaşul a prins 16 meciuri, a marcat de 6 ori şi a oferit 3 pase decisive. Transfermarkt îl oferă o cotă de piaţă 600.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici