Cosmin Contra: Mă retrag din fotbal, nu se poate sta în mizeria asta de campionat

Fundaşul Cosmin Contra a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, după meciul FC Timişoara - Gloria Bistriţa, scor 2-2, în care a fost eliminat în minutul 70, că a decis să se retragă din fotbal, deoarece nu mai doreşte să evolueze "în mizeria asta de campionat".

19 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: Mă retrag din fotbal, nu se poate sta în mizeria asta de campionat

Cosmin Contra: Mă retrag din fotbal, nu se poate sta în mizeria asta de campionat (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Domnul Colţescu (n.r. - arbitrul Sebastian Colţescu) m-a făcut să mă retrag din fotbal! Nu se poate sta în mizeria asta de campionat! Nu vreau să îmi pătez finalul de carieră pentru mocirla asta din România! Nu ştiu de ce mi-a dat roşu! L-am împins în spate pe adversar, dar a exagerat...Mergem înainte! Nu pot să vin cu sufletul aici şi să văd ce se întâmplă. Chiar am venit să-i ajut pe băieţi. Nu pot continua într-un fotbal în care nu ştiu dacă se încearcă ceva! Eu pun suflet, aşa am fost toată viaţa! Poate mai am momente când nu gândesc, dar sunt reacţii de moment. Azi chiar nu meritam să fiu eliminat! Nu am dat cu pumnul, l-am împins din spate şi atât! Dacă dădeam cu pumnul, jucătorul era jos, dar el s-a ridicat după două secunde!", a declarat Contra la gsptv.

TITLURILE ZILEI

Referitor la această declaraţie, coechipierul lui Contra la FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat că speră ca fostul internaţional să se răzgândească. "Mi-ar părea rău se se lase aşa, şi dacă aş putea să-l conving să mai joace câteva meciuri, m-aş bucura", a spus Alexa.

Formaţia FC Timişoara a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu Gloria Bistriţa, într-un meci din prima etapă a ediţiei 2010/2011 a Ligii I, în care de la ambele echipe a fost eliminat câte un jucător. Cosmin Contra a fost eliminat pentru lovirea unui adversar, în minutul 70, în timp ce Valentin Năstase (Gloria) a fost eliminat pentru un fault la Goga, în minutul 82.

Antrenorul Vladimir Petrovici a declarat, sâmbătă, că FC Timişoara ar fi câştigat meciul cu Gloria Bistriţa, dacă jucătorul Cosmin Contra nu ar fi fost eliminat şi a menţionat că fundaşul va fi sancţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici