Cosmin Contra, selecţionerul României, implicat într-un accident auto în Bucureşti

Cosmin Contra a fost implicat într-un accident auto, sâmbătă seară, în Bucureşti. Din primele informaţii, în urma tamponării nu sunt victime.

4009 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra, selecţionerul României, implicat într-un accident auto în Bucureşti

Cosmin Contra,selecţionerul Românie, implicat într-un accident auto în Bucureşti

Selecţionerul României a fost implicat într-un accident produs pe podul din faţa târgului Vitan din Bucureşti, conform Digi24. Aceeaşi sursă notează că nu sunt victime în urma coliziunii.

Cosmin Contra va anunţa în această seară lotul României pentru partidele cu Turcia (9 noiembrie) şi Olanda (14 noiembrie).

 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici