Craiova - Sepsi 1-0, în play-off-ul Ligii 1/ Reacţii după meci: Am dominat adversarul din punct de vedere fizic

Craiova s-a impus cu 1-0 în meciul din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, împotriva lui Sepsi.

149 afișări
Imaginea articolului Craiova - Sepsi 1-0, în play-off-ul Ligii 1/ Reacţii după meci: Am dominat adversarul din punct de vedere fizic

Craiova - Sepsi 1-0, în play-off-ul Ligii 1

Singurul gol al partidei a fost înscris în partea secundă, de Alexandru Cicâldău, în minutul 57. Craiova şi-a trecut în cont mai multe ocazii, dar apărarea oaspeţilor a făcut faţă atacurilor conduse de Mihăilă, Cristea şi Bărbuţ. Sepsi nu a contat foarte mult pe plan ofensiv. Pe parcursul celor 90 de minute a expediat două şuturi pe poartă.

În urma acestui succes, Craiova rămâne pe locul 3, dar se distanţează la 6 puncte de Viitorul, care nu şi-a jucat încă meciul din această etapă. Sepsi rămâne ultima în play-off. Echipa din Sf. Gheorghe a înregistrat a şasea înfrângere.

TITLURILE ZILEI

Corneliu Papură, după Craiova - Sepsi 1-0: Am dominat adversarul din punct de vedere fizic

U Craiova a câştigat din nou în Liga 1 Betano, după succesul de pe terenul Astrei Giurgiu, scor 1-0. Oltenii s-au impus cu acelaşi scor şi pe teren propriu, împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe, prin reuşita lui Alexandru Cicâldău din repriza secundă.

Antrenorul interimar al Craiovei, Corneliu Papură, a vorbit despre evoluţia elevilor săi: ”Raportându-mă la meciul din seara asta, s-a cunoscut că am avut un meci destul de important, a fost greu, s-a cunoscut prospeţimea jucătorilor mei pe final. Atâta timp cât am putut, din punct de vedere fizic, am reuşit să ne dominăm adversarul. Totuşi, pe construcţie am fost destul de lenţi”, a spus Papură la finalul partidei, la DigiSport.

Acesta l-a înlocuit pe Andrei Cristea în debutul reprizei a doua cu Carlos Fortes. Acesta nu a părut mulţumit de decizia antrenorului, dar Papură accentuează faptul că are încredere în jucătorii pe care îi antrenează: ”Nimeni nu este fericit în momentul în care este schimbat. Era 0-0, am încredere în toţi jucătorii mei, nu este nimeni fericit când este schimbat. Asta chiar nu pot să-mi dau seama, să sperăm că va marca şi lucrurile vor merge mai bine pentru el. Nu putea anticipa nimeni dacă ar fi fost Tandia, cred că jucătorii noştri sunt cel puţin la fel de buni ca Tandia. Fiecare are modul lui de a vedea lucrurile, din interior lucrurile se văd altfel”, a declarat antrenorul la Digi Sport.

Meciul care poate relansa lupta la titlu, dintre CFR Cluj şi Viitorul, nu prezintă interes pentru Corneliu Papură, care se va relaxa în această seară uitându-se la... snooker: ”Nu-mi doresc nimic, primul lucru pe care mi-l doresc este să mă odihnesc, sunt destul de uzat psihic. O să mă uit la snooker diseară. Eu trebuie să câştig meciul cu Steaua. Nici nu cred că mă uit, sincer”, a mai punctat Papură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici