Crichetul a fost recunoscut ca sport

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO), reunit în sesiune joi seară, a recunoscut definitiv statutul de sport al crichetului, a anunţat directorul de comunicare Mark Adams.

19 afișări
Imaginea articolului Crichetul a fost recunoscut ca sport

Crichetul a fost recunoscut ca sport (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Federaţia Internaţională de Crichet, admisă pentru doi ani în 2007, este recunoscută în manieră definitivă de CIO.

Statutul de sport recunoscut este acordat disciplinelor care nu fac parte din programul olimpic, dar respectă anumite cerinţe ale CIO, cum ar fi politica în favoarea tineretului sau în materie de antidoping.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici