Cristiano Ronaldo a confirmat că va rămâne la Juventus şi în sezonul următor

Juventus Torino şi-a asigurat, sâmbătă, al optulea titlu consecutiv în italia, iar Cristiano Ronaldo (34 de ani) a vorbit despre viitorul său la formaţia italiană.

154 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a confirmat că va rămâne la Juventus şi în sezonul următor

Cristiano Ronaldo a confirmat că va rămâne la Juventus şi în sezonul următor

Formaţia lui Allegri a fost eliminată în sferturile Ligii Campionilor de Ajax Amsterdam, după 2-3, la general, iar presa italiană a speculat faptul că Ronaldo şi-ar dori să plece mai rapid de la Juventus după acest insucces pe plan european. Lusitanul i-a liniştit pe fanii torinezilor în timpul celebrării titlului de campioană.

Întrebat de jurnaliştii DAZN dacă va rămâne la Juve şi în sezonul următor, Ronaldo a răspuns: "Da, 1000%. Am câştigat în primul meu an aici titlul şi Supercupa Italiei. La anul va fi şi mai bine, sunt foarte fericit".

După eliminarea din Liga Campionilor, La Repubblica a scris că Ronalda vrea să o părăsească pe Juventus în 2020, cu doi ani mai devreme decât este prevăzut în contract. Presa din Italia nota că Ronaldo era nemulţumit de faptul că echipa nu are o contribuţie la fel de mare la rezultatele din acest sezon, fiind nevoit să tragă echipa după el de unul singur.

Înaintea ultimul meci din campionat, Allegri a subliniat faptul că aducerea lui Ronaldo la Juventus nu reprezenta o garanţie a câştigării Ligii Campionilor de către italieni, tehnicianul spunând că se va baza foarte mult pe atacantul portughez în sezoanele următoare.

În acest sezon, Cristiano a marcat 26 de goluri, dintre care 19 în campionat, şi a oferit 12 pase decisive. Portughezul este al patrulea cel mai bun marcator din Serie A, după Quagliarella (22), Piatek (21) şi Zapata (20).

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici