Cristiano Ronaldo a pierdut procesul cu publicaţia germană Der Spiegel

Cristiano Ronaldo a pierdut procesul cu publicaţia germană Der Spiegel, proces deschis în urmă cu doi ani, după ce nemţii au scris despre modul în care portughezul a fentat fiscul spaniol.

279 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a pierdut procesul cu publicaţia germană Der Spiegel

Cristiano Ronaldo a pierdut procesul cu publicaţia germană Der Spiegel

Avocaţii lui Ronaldo au realizat că vor pierde procesul, astfel că au decis să-şi retragă plângerea în ultimul moment, pentru a evita un verdict care oricum ar fi fost în favoarea ziariştilor.

Dezvăluirile făcute în 2017 de publicaţia Der Spiegel fac parte din seria Football Leaks, iar conform nemţilor, Cristiano ar fi ascuns 150 de milioane de euro într-un paradis fiscal, în decursul a şapte ani de zile. În februarie 2017, Tribunalul din Hamburg a decis ca publicaţia Der Spiegel să scoată de pe site articolele referitoare la frauda comisă de Cristiano Ronaldo.

TITLURILE ZILEI

Cristiano Ronaldo a fost reprezentat de firma de avocatură Schertz Bergmann.

Pe 22 ianuarie, Cristiano Ronaldo s-a prezentat la Tribunalul din Madrid, unde a fost condamnat la 23 de luni de închisoare cu suspendare şi plata unei amenzi de 18.8 milioane de euro pentru fraudă fiscală. Ronaldo are cazierul curat, astfel că a rămas în libertate. Dacă va fi condamnat şi în procesul privind presupusul viol din Las Vegas, atunci va ajunge în spatele gratiilor.

Procurorii spanioli au susţinut că Ronaldo a folosit în mod "conştient" şi "voluntar" o "structură economică" formată în 2010 cu scopul de a-şi ascunde veniturile realizate din vânzarea drepturilor de imagine, din perioada 2011-2014. În perioada respectivă, Ronaldo evolua pentru Real Madrid. După mai multe negocieri, Cristiano Ronaldo şi Fiscul din Spania au ajuns la o înţelegere, astfel că lusitanul a acceptat pedeapsa de 23 de luni de închisoare şi plata a 18.8 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici