Cristiano Ronaldo, citat de tribunalul din Las Vegas în procesul în care este acuzat de viol de către Katheryn Mayorga

Cristiano Ronaldo (34 de ani), fotbalistul lui Juventus, a primit o citaţie de a se prezenta la tribunalul din Las Vegas, în procesul în care este acuzat de viol de către Katheryn Mayorga, informează Fox Sports.

626 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, citat de tribunalul din Las Vegas în procesul în care este acuzat de viol de către Katheryn Mayorga

Cristiano Ronaldo, citat de tribunalul din Las Vegas în procesul în care este acuzat de viol

Mayorga l-a acuzat pe Ronaldo că ar fi violat-o în urmă cu 10 ani, pe 13 iunie 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. La începutul lunii iunie, presa internaţională a scris că femeia, în vârstă de 35 de ani, şi-a retras plângerea în Nevada, însă doar pentru a muta cazul în tribunalul federal, iar lucrurile să se desfăşoare mai rapid.

Procesul a început la data de 27 septembrie 2018, însă Cristiano Ronaldo a primit citaţia de a se prezenta în tribunalul din Las Vegas abia în luna iunie.

TITLURILE ZILEI

Procesul în care Mayorga îl acuza pe Ronaldo de viol a fost redeschis de autorităţile din Las Vegas (SUA), iar fapta s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept "un celebru jucător de fotbal". Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta, una pe care au anunţat că o vor redeschide la nouă ani şi jumătate distanţă.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public şi să suporte eventuala răzbunare a fotbalistului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

În luna martie a acestui an, New York Times a mai scris că Juventus, clubul la care este legitimat Cristiano Ronaldo, nu va participa la turneul amical International Champions Cup, din această vară, pentru a evita ca Ronaldo să fie reţinut de autorităţi în cadrul investigaţiei în care este acuzat de viol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici