Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema lipsesc de la turneul Audi Cup

Clubul Real Madrid a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că fotbaliştii Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema nu vor participa la turneul amical Audi Cup de la Munchen, din cauza unor probleme medicale.

253 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema lipsesc de la turneul Audi Cup

Karim Benzema şi Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronaldo a avut dureri în zona lombară la ultimul antrenament, iar Benzema a acuzat probleme musculare la piciorul drept.

Turneul Audi Cup reuneşte echipele Real Madrid, Bayern Munchen, Tottenham Hotspur şi AC Milan. Primele meciuri vor avea loc marţi: Real Madrid - Tottenham, Bayern Munchen - AC Milan. Finala mică şi finala mare se vor disputa miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici