Cristina Neagu: Am un cap bun pentru un antrenor de handbal, dar acum mă bucur de jocul din teren

Cristina Neagu a atins o performanţă unică în handbal. A fost declarată pentru a patra oară în cariera cea mai bună jucătoare din lume şi nu are de gând să se oprească aici.

436 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu: Am un cap bun pentru un antrenor de handbal, dar acum mă bucur de jocul din teren

Cristina Neagu: Am un cap bun pentru un antrenor de handbal, dar acum mă bucur de jocul din teren

Accidentată, handbalista echipei CSM Bucureşti, în vârstă de 30 de ani, a vorbit despre viitorul ei şi a precizat că nu are de gând să renunţe la sportul care a consacrat-o.

"M-am gândit la toate lucrurile. Nu am ceva foarte clar stabilit. Sigur voi rămâne în sport pentru că sunt lucruri şi beneficii pe care le pot aduce sportului. În mare asta e ideea, nu ştiu exact...

(n.red. - Îţi place meseria de antrenor?) Să ştii că îmi place şi m-am gândit la asta. Cred că am un cap bun pentru un antrenor de handbal însă deocamdată mă bucur de jocul din teren şi vedem peste câţiva ani ce am de gând să fac" a declarat Cristina Neague, pentru Telekom Sport.

TITLURILE ZILEI

Cristina Neagu evoluează în prezent la CSM Bucureşti, cu care este în discuţii pentru prelungirea contractului. Deşi este accidentată şi nu îşi va putea ajuta echipa până în iunie, oficialii şi-au arătat sprijinul, precizând că îi vor propune o nouă înţelegere. De asemenea, în acest moment Cristinei Neagu îi sunt plătite toate cheltuielile legate de tratament şi recuperare, conform contractului în vigoare.

Cea mai importantă performaţă la nivel de club a fost bifată în 2015, când a cucerit Liga Campionilor cu Buducnost Podgorica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici