Cristina Neagu, primul mesaj după accidentare: De ce mă temeam nu am scăpat - ruptură de ligament încrucişat

Căpitanul naţionalei feminine de handbal Cristina Neagu a postat, joi, un mesaj pe Facebook, după ce s-a accidentat grav în meciul cu Ungaria, confirmând diagnosticul de ruptură de ligament încrucişat anterior şi precizând că rămâne alături de coechipierele sale până la final.

1462 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu, primul mesaj după accidentare: De ce mă temeam nu am scăpat - ruptură de ligament încrucişat

Cristina Neagu, primul mesaj după accidentare: De ce mă temeam nu am scăpat - ruptură de ligament încrucişat

"Dragilor, vă mulţumesc pentru mesaje şi susţinere. Din păcate, veştile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucişat anterior. Mă încearcă multe gânduri şi sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final şi visul meu continuă prin ele!", a scris, pe Facebook, Cristina Neagu.

Hanbalista a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă pentru o perioadă de aproximativ şase luni de zile, atât cât durează recuperarea în astfel de cazuri. Prin urmare, ea nu va mai evolua la Campionatul European din Franţa. Cristina Neagu va fi înlocuită de Bianca Bazaliu de la CSM Bucureşti.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici