Cristina Neagu s-a operat la genunchi, după accidentarea suferită la Campionatul European din Franţa

Căpitanul naţionalei de handbal feminin şi totodată starul celor de la CSM Bucureşti, Cristina Neagu, s-a operat în Belgia, ea suferind o ruptură de ligament anterior încrucişat la genunchiul drept în timpul meciului cu Ungaria, de la Campionatul European din Franţa.

406 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu s-a operat la genunchi, după accidentarea suferită la Campionatul European din Franţa

Cristina Neagu s-a operat la genunchi, după accidentarea suferită la Campionatul European din Franţa (Sursa: Mediafax Foto)

Acum, e în perioada de refacere şi a afişat pe reţelele sociale o fotografie în care apare fără ghips şi efectuează exerciţii specifice cu ajutorul unei faşe elastice. Abia în iulie va putea reveni Cristina la antrenamente, recuperarea după o astfel de intervenţie fiind de circa şase luni. "M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine şi de acum înainte cu toată forţa spre revenire! Vă mulţumesc pentru mesaje şi sprijin!", a scris ea pe facebook. Cert e că oficialii de la CSM Bucureşti au anunţat că o susţin pe toate planurile şi chiar îi vor prelungi contractul.

TITLURILE ZILEI

Operaţia de miercuri a fost a treia majoră din cariera sa, cea mai gravă fiind la umărul drept când a stat departe de teren un an şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici