Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu campioana Europei, Buducnost Podgorica

Internaţionala Cristina Neagu, MVP-ul CM din Danemarca unde a câştigat medalia de bronz cu naţionala României, a declarat, marţi seară, pentru MEDIAFAX, că şi-a prelungit contractul cu campioana Europei, Buducnost Podgorica, până în vara anului 2017.

591 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu campioana Europei, Buducnost Podgorica

Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu campioana Europei, Buducnost Podgorica (Imagine: Marian Ilie/Mediafax Foto)

După ce Buducnost a prelungit contractele cu jucătoarele Cvijici, Lazovici şi Pavicevici a venit rândul şi celor mai importante jucătoare din lotul campioanei Europei – Cristina Neagu şi Katarina Bulatovici.

În timp ce Bulatovici anunţase că va continua la Buducnost, urmând doar să mai semneze prelungirea, Cristina Neagu a avut numeroase oferte după meciurile excelente reuşite la CM din Danemarca. Printre acestea s-ar fi numărat şi cele de la HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti, care au fost declinate de Neagu, aceasta preferând să continue la Buducnost.

TITLURILE ZILEI

"Am semnat înainte de antrenamentul de astăzi, am luat decizia pe care o consider cea mai bună în momentul de faţă pentru mine. Prea eram transferată peste tot, au apărut şi pe Internet unele aşa-zise oferte, este.... nici nu mai vreau să zic. Am ţinut să anunţ cluburile care m-au ofertat în afară de Buducnost, au fost trei oferte concrete. Acum, nu mai contează. Am decis să rămân, pentru că mă simt bine aici şi aici e cel mai bine. Contractul meu expira în vara acestui an şi am semnat prelungirea pe încă un sezon", a declarat Neagu, pentru MEDIAFAX.

Cristina Neagu joacă la Buducnost din 2013, iar anul trecut a cucerit Liga Campionilor cu echipa muntenegreană, fiind şi golghetera competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici