Cristina Neagu şi Valentin Ghionea, handbaliştii anului 2015 în România

Cristina Neagu (Buducnost Podgorica) şi Valentin Ghionea (Orlen Wisla Plock) au fost declaraţi, de Federaţia Română de Handbal, cei mai buni handbalişti în anul 2015, topul fiind completat de Paula Ungureanu, Isabella Gulden, respectiv Cristian Fenici şi Jacov Vrankovici.

148 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu şi Valentin Ghionea, handbaliştii anului 2015 în România

Cristina Neagu (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Federaţia Română de Handbal a anunţat, miercuri după-amiază, cei mai buni performeri din 2015.

Potrivit anunţului FRH, la feminin, interul stânga Cristina Neagu (Buducnost Podgorica) a fost declarată cea mai bună jucătoare din 2015, în timp ce portarul Paula Ungureanu (HCM Baia Mare) a fost desemnată cea mai bună jucătoare română din Liga Naţională pe anul 2015, iar Isabella Gulden (CSM Bucureşti) cea mai bună jucătoare străină din Liga Naţională în 2015.

De asemenea, la masculin, titlul de jucătorul anului 2015 i-a revenit extremei dreapta Valentin Ghionea (Orlen Wisla Plock), în timp ce centrul Cristian Fenici (Poli Timişoara) a fost declarat cel mai bun jucător român din Liga Naţională, iar Jacov Vrankovici (Dinamo Bucureşti), cel mai bun jucător străin din Liga Naţională în 2015.

TITLURILE ZILEI

Topul anunţat de FRH a fost întocmit pe baza voturilor antrenorilor din Liga Naţională, împreună cu Departamentul Tehnic al forului naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici