CS Universitatea Craiova va efectua două stagii de pregătire în Turcia

Echipa CS Universitatea Craiova va efectua două stagii de pregătire în Antalya (Turcia), în perioadele 12 - 22 ianuarie şi 25 ianuarie - 5 februarie, a anunţat, marţi, site-ul oficial al grupării din Bănie.

222 afișări
Imaginea articolului CS Universitatea Craiova va efectua două stagii de pregătire în Turcia

CS Universitatea Craiova va efectua două stagii de pregătire în Turcia (Imagine: Shutterstock/Mediafax Foto)

Jucătorii formaţiei CS Universitatea Craiova se vor reuni joi, zi în care vor efectua şi vizita medicală.

În primul cantonament, elevii antrenorului Emil Săndoi vor fi cazaţi la Hotelul Papillon Ayscha din Belek, iar în cel de-al doilea stagiu de pregătire vor fi cantonaţi la Bellis Deluxe Hotel, tot din Belek.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici