Culturistul Viorel Ristea a murit în urma unui infarct miocardic

Familia culturistului Viorel Ristea susţine într-un comunicat remis luni agenţiei MEDIAFAX că sportivul a murit în urma unui infarct miocardic, cauzele acestuia urmând să fie cunoscute după aproximativ patru luni.

840 afișări
Imaginea articolului Culturistul Viorel Ristea a murit în urma unui infarct miocardic

Culturistul Viorel Ristea a murit în urma unui infarct miocardic

"Raportul poliţiei în urma autopsiei efectuate este infarct miocardic. Ce anume a provocat infarctul vom afla în circa 4 luni. Viorel era în camera de hotel cu anume persoane şi cu circa 1 minut înainte a spus că el va fi numarul 1 la concurs şi că toţi românii vor fi mândri de el. Şi-a iubit mult ţara şi a dorit să ia premiul 1 pentru Romania. În 2009 a luat locul 3. Munca infernală pe care a depus-o ca să ajungă în vârf, împreună cu stresul schimbării fusului orar au făcut ca inima lui să nu mai bată. Cu siguranţă dacă în 2010 ar fi fost american (lucru pe care el nu l-a acceptat) ar fi fost campion mondial", menţionează sursa citată.

Corpul neînsufleţit al culturistului Viorel Ristea va fi adus în ţară în aproximativ 10 zile. "La momentul respectiv a fost anunţată salvarea, dar la spital a ajuns mort. S-a încercat resuscitarea, dar a fost în zadar. Poliţia din Miami a terminat ancheta, iar corpul se află la firma de servicii funerare care-l pregăteşte pentru a-l aduce în România. Greutatea constă acum în mersul actelor de la Miami, la capitala statului Florida, apoi la ministerul lor de externe pentru apostilare, apoi la consulatul României şi înapoi. Totul mai dureaza 7-10 zile", se precizează în comunicat.

Culturistul Viorel Ristea (28 ani) a murit la 16 iunie, la Miami (SUA), unde se pregătea pentru participarea la concursul Fitness Universe Weekend.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici