Cupa Mondială: Istvan Kovacs delegat ca al patrulea oficial la partida Uruguay - Coreea de Sud

  • Arbitrul român Istvan Kovacs a fost desemnat din nou ca al patrulea oficial la un meci de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.
  • El va oficia la partida dintre Uruguay şi Coreea de Sud.
  • Românul a fost şi în brigada de la partida de deschidere a Campionatului Mondial.
278 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială: Istvan Kovacs delegat ca al patrulea oficial la partida Uruguay - Coreea de Sud

Sursa foto: MediafaxFoto

Kovacs readuce arbitrajul românesc la un Campionat Mondial după 24 ani, primind o a doua delegare şi aşteptând o şansă pentru a fi desemnat eventual şi la centru.

Meciul la care a fost delegat Istvan Kovacs este confruntarea din grupa H, dintre Uruguay şi Coreea de Sud, meci ce se va disputa joi, de la ora 15.00.

Centralul brigăzii va fi francezul Clement Turpin, asistat de Nicolas Danos şi Cyril Gringore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici