CUPA ROMÂNIEI: Dinamo s-a calificat în sferturi, după 5-0 contra Chindiei Târgovişte

Formaţia Dinamo Bucureşti s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0) formaţia de Liga a III-a, Chindia Târgovişte.

599 afișări
Imaginea articolului CUPA ROMÂNIEI: Dinamo s-a calificat în sferturi, după 5-0 contra Chindiei Târgovişte

CUPA ROMÂNIEI: Dinamo s-a calificat în sferturi, după 5-0 contra Chindiei Târgovişte (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

Golurile partidei au fost marcate de Joel Thomas '8 şi '64, Durimel '41 şi '86, Lazăr '62.

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Durimel, Grigore (Nedelcearu '68), Filip - Thicot, Şerban - Lazăr, Rotariu (Ţucudean '76), Matei - Thomas (Curtean '67). Antrenor: Flavius Stoican.

Chindia Târgovişte: Popescu (Omuţ '44) - Pătru, Marin, Vătavu, Dinu - Dobre, Anton, Conciu, Ghiţă (Grigore '58) - Cherchez, Bucă (Ispas '70). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Cartonaş galben: Dobre '38.

TITLURILE ZILEI

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Marian Balaci, ajutat la cele două linii de Valentin Dumitru, Dan Popescu, în timp ce Marius Baston a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Adrian Rămureanu şi Marian Dorobanţu.

La meciul de pe Stadionul Dinamo au asistat 4.826 de spectatori, dintre care 100 de fani ai Chindiei.

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a debutat pentru prima echipă a clubului Dinamo, în timp ce Joel Thomas, Alexandre Durimel şi Valentin Lazăr s-au aflat la primele goluri pentru Dinamo.

În minutul 41, portarul oaspeţilor, Iustin Popescu s-a accidentat în urma unui contact cu Alexandre Durimel şi a fost transportat cu o ambulanţă la un spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici