CUPA ROMÂNIEI: PETROLUL Ploieşti a învins CFR CLUJ, SCOR 1-0, şi a câştigat trofeul - FOTO

Formaţia Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a treia oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CFR Cluj, în finala competiţiei. Acesta este primul trofeu al echipei Petrolul în ultimii 18 ani.

2759 afișări
Imaginea articolului CUPA ROMÂNIEI: PETROLUL Ploieşti a învins CFR CLUJ, SCOR 1-0, şi a câştigat trofeul - FOTO

CUPA ROMÂNIEI: Petrolul Ploieşti - CFR CLUJ, scor 1-0, în finala competiţiei - LIVE TEXT (imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bokila, în minutul 8, când a profitat de o greşeală din apărarea echipei clujene şi a înscris cu un şut la colţul lung.

Petrolul Ploieşti: Hamutovski - Alcenat, Hoban, Yamissi, Guilherme - Mustivar, Mojica (Romario '83) - Boudjemaa (Achim '90+2), Hamza, Grozav (Morar '72) - Bokila. Antrenor: Cosmin Contra

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Mureşan, Sare - Rui Pedro, Diogo Valente (Kapetanos '61), Deac (Weldon '81) - Maah. Antrenor: Eugen Trică

TITLURILE ZILEI

Cartonaşe galbene: Alcenat '20, Mojica '43, Bokila '45+2, Hamza '90+4 / Mureşan '45+1, Rui Pedro '59, Cadu '80

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutatla cele două linii de Aurel Oniţă şi Valentin Avram. Rezervă a fost George Rădulescu. Asistenţi suplimentari au fost Alexandru Tudor şi Istvan Kovacs, iar Sebastian Gheorghe a fost rezervă. Delegat de joc a fost Daniel Prodan, iar observatori de arbitri Alexandru Deaconu.  

Fotbalistul echipei Petrolul Ploieşti, Jeremy Bokila, a fost desemnat jucătorul finalei.

Antrenorul echipei Petrolul, Cosmin Contra, suspendat după incidentele de la meciul cu Gaz Metan Mediaş, a urmărit partida din tribună.

La meci au fost prezenţi si componenţii echipei naţionale a României în frunte cu selecţionerul Victor Piţurcă, dar şi jucătorii reprezentativei de tineret.

La finală au asistat 29.343 de spectatori.

După ce a fost înlocuit cu Morar, Gheorghe Grozav s-a dus în tribune alături de fanii ploieşteni.

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL

Minutul 90: În ultimele minute de prelungiri, CFR înscrie, dar golul e anulat pe motiv de ofsaid.

Minutul 87: O nouă ocazie pentru Petrolul. Morar şutează puternic de la aproximativ 18 metri, dar mingea loveşte transversala.

Minutul 76: Ocazie pentru Petrolul. Guilherme centrează, Hamza şuteaza violent, dar Felgueiras respinge.

Minutul 68: Cadu reuşeşte să-şi salveze echipa la o lansare a lui Hamza.

Minutul 53: Ocazie pentru clujeni. Rui Pedro centreaza excelent, dar Valente reia cu capul pe mijlocul porţii.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 40: Mureşan trimite cu capul puţin peste poartă.

Minutul 35: Corner pentru Petrolul, mingea este deviata de Manasse în bară.

Minutul 34: Diogo Valente ratează o mare ocazie pentru CFR. Jucătorul clujenior a primit în careu şi din cinci metri a şutat în portar.

Minutul 29: Ocazie pentru Petrolul. Mojica trimite de la aproximativ 13 metri, portarul Felgueiras reuşind să respingă.

Minutul 25: Petrolul s-a retras în joc, CFR conduce ostilităţile

Minutul 22: Bokila cere îngrijiri medicale.

Minutul 19: Manasse greşeste preluarea în faţa lui Maah, dar Petrolul scapă cu bine.

Minutul 9: GOL PETROLUL! Mustivar a centrat până la Bokila, care preia pe genunchi, îl păcăleşte pe Cadu şi trimite mingea în poartă de la aproximativ 15 metri.

Minutul 1: A început prima repriză.

Spectacol pe Arena Naţională înainte de finala Cupei României

Peste 20.000 de fani ai Petrolului au venit pe Arena Naţională

Aproximativ 20.000 de fani ai echipei Petrolul Ploieşti au sosit, sâmbătă, pe Arena Naţională. Fanii petrolişti au pregătit o coregrafie 3D pentru acest meci.

Cele două echipe au intrat pe gazon pentru încălzire pe ritmurile imnurilor cluburilor.

Acoperişul Arenei Naţionale a fost tras, pentru a nu afecta partea de gazon înlocuită în ultimele zile.

Echipele de start:

Petrolul Ploieşti: Hamutovski - Alcenat, Hoban, Yamissi, Guilherme - Mustivar, Mojica - Boudjemaa, Hamza, Grozav - Bokila. Antrenor: Cosmin Contra.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Mureşan, Sare - Rui Pedro, Diogo Valente, Deac - Maah. Antrenor: Eugen Trică.

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la FINALA Cupei României-Timişoreana.

Totodată, traficul rutier va fi restricţionat, în ziua jocului începând de la ora 14.00, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă şi intrarea în complex, cu excepţia mijloacelor de transport RATB, iar de la 17.30, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între Şoseaua Iancului şi intrarea în complex, şi pe strada Vatra Luminoasă, între Şoseaua Mihai Bravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin, precum şi pe strada Maior Ion Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în complex.

Restricţiile de trafic se vor menţine până la defluirea totală a spectatorilor.

Partida este transmisă live de Pro TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici