Cuplul Jaqueline Cristian - Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au obţinut o superbă victorie în singurul meci de dublu programat vineri, pe terenurile cu zgură de la Arenele BNR.

79 afișări
Imaginea articolului Cuplul Jaqueline Cristian - Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Cuplul Jaqueline Cristian - Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Cele două jucătoare în vârstă de 21 de ani au valorificat a cincea minge de meci avută într-un match tiebreak dramatic, învingându-le cu 6-3, 1-6, 13-11 pe Andreea Mitu şi pe iberica Lara Arruabarrena, în puţin peste 80 de minute de joc, asigurând astfel prezenţa unei echipe sută la sută româneşti în finală, în condiţiile în care adversarele lor din semifinale vor fi principalele favorite, Irina Begu şi Raluca Olaru (câştigătoare în această formulă în 2017, la Bucureşti).

TITLURILE ZILEI

În aceeaşi formulă de echipă, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse jucau semifinală la BRD Bucharest Open şi în 2017, fiind atunci învinse de Irina Begu şi Andreea Mitu, care aveau apoi să ridice trofeul deasupra capului. "Ne ştim de foarte mult timp, iar ăsta este un avantaj, pentru că, în anumite situaţii ştiam exact ce vom face. A fost un meci greu, dar ne-am mobilizat bine la final. Am avut un trase destul de greu", au declarat cele două sportive la conferinţa de presă, completându-se la fel de bine ca pe terenul de tenis. Gabi Ruse a transmis apoi că va fi un meci greu, că le admiră pe viitoarele adversare şi că speră ca, în cel mai scurt timp, să le calce pe urme, avansând în echipa de Fed Cup a României.

În finala BRD Bucharest Open aşteaptă deja perechea formată din Viktoria Kuzmova şi Kristyna Pliskova (Slovacia / Cehia), cele două beneficiind de abandonul cuplului Bolşova / Mrdeza (din cauza accidentării la gleznă a sportivei din Spania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici