Dacia, noul partener tehnic al Federaţiei Române de Handbal

Federaţia Română de Handbal (FRH) a semnat un parteneriat cu Dacia, cel mai mare producător român de automobile devenind partenerul tehnic al echipelor naţionale de seniori, atât la feminin, cât şi la masculin.

192 afișări
Imaginea articolului Dacia, noul partener tehnic al Federaţiei Române de Handbal

Dacia, noul partener tehnic al Federaţiei Române de Handbal

"Suntem onoraţi să avem alături Dacia, una dintre cele mai cunoscute mărci româneşti, un adevărat promotor al României şi acum şi al handbalului românesc. Mă bucur că putem anunţa acest important proiect de burse pentru accesul în Programul Master Coach, proiect care a apărut încă din primele noastre întâlniri şi pe care îl vom implementa pe parcusul acestui an. Suntem siguri că acest parteneriat va aduce beneficii sportului nostru, atât pentru performanţa sportivă, cât şi pentru suporteri", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu.

TITLURILE ZILEI

Dacia şi Federaţia Română de Handbal vor iniţia un program naţional de Burse Master Coach prin care vor oferi antrenorilor români posibilitatea de a lua parte la acest program internaţional de licenţiere, alături de antrenorii de top din toată Europa.

"Pentru Dacia, parteneriatul cu Federaţia Română de Handbal reprezintă o apropiere firească, bazată pe ambiţia şi dorinţa comună pentru stimularea şi atingerea performanţei. Dacia, principalul constructor de automobile şi cel mai important exportator al României, este mândră să contribuie la susţinerea şi la dezvoltarea sportului de echipă care a adus de-a lungul anilor numeroase satisfacţii şi împliniri publicului din ţara noastră", a afirmat directorul de marketing al Dacia şi Renault în România, Ionuţ Gheorghe.

Pe lângă susţinerea programului competiţional al echipelor naţionale ale României, Dacia va pune la dispoziţia FRH şi o flotă de şapte vehicule, dintre care şi două modele Duster Prestige.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici