Dan Grecu, coordonator al loturilor masculine de gimnastică

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Dan Grecu a fost promovat în funcţia de coordonator al loturilor masculine de gimnastică, în vreme ce Nicuşor Pascu va ocupa funcţia de antrenor al echipei olimpice.

184 afișări
Imaginea articolului Dan Grecu, coordonator al loturilor masculine de gimnastică

Dan Grecu, coordonator al loturilor masculine de gimnastică (Imagine: Mediafax Foto)

"Colectivul tehnic al lotului masculin împreună cu toţi factorii de decizie ai Federaţiei de Gimnastică au decis schimbări la nivelul antrenorilor din dorinţa de a aduce mai multă vigoare şi afirmare în planul rezultatelor. Noua funcţie de antrenor este ocupată de Nicuşor Pascu, care-l înlocuieşte pe Dan Grecu, iar antrenori secunzi vor fi fostul gimnast, Ioan Suciu, Vasile Vug şi Ştefan Gal. Grecu, care este şi vicepreşedinte FRG, va coordona întreaga activitate a tuturor loturilor masculine. Aceasta nu este o schimbare, este o promovare, având în vedere calitatea sa profesională", a spus Stoica.

TITLURILE ZILEI

Preşedintele FR Gimnastică a precizat că, tot în cadrul Comitetului Executiv, s-a luat hotărârea ca Florin Cotuţiu să fie antrenor secund la lotul feminin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici