Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Victoria cu Dinamo e mult mai importantă decât cea cu Astana

CFR a câştigat cu 1-0 derby-ul cu Dinamo, sâmbătă, în Gruia, cu o echipă aproape complet schimbată. Dan Petrescu şi-a odihnit jucătorii pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv, din preliminariile Ligii Campionilor, şi a spus că toate ratările s-au răzbunat la penalty-ul transformat de Billel Omrani.

138 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Victoria cu Dinamo e mult mai importantă decât cea cu Astana

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Victoria cu Dinamo e mult mai importantă decât cea cu Astana

Petrescu spune că că succesul cu Dinamo e mai important chiar şi decât cel cu Astana, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. "Victoria asta e mult mai importantă, ca imagine, poate şi mai importantă decât cea cu Astana. Am jucat cu 10 jucători noi, ceva incredibil. Am avut mari ocazii. Aurelio şi Costache au ratat cu poarta goală. Clar că meciul nu a fost strălucit, dacă marcam în prima repriză găseam şi noi spaţii mai uşor, dar aşa n-a fost cel mai strălucit meci. O victorie foarte importantă pentru jucătorii care joacă mai puţin.

TITLURILE ZILEI

Dacă vom ajunge departe, sută la sută voi face schimbări în echipă. Am jucat cu o echipă, poate, cea mai bună formulă, fără Nistor. Jucătorii lui Dinamo au dat ce au mai bun, la fel şi ai mei. Indiferent pe cine bagi, trebuie să câştigi. Nu aveam scuze. Cred că Pereira nu ştie cum îl cheamă pe Butean nici acum. Butean s-a antrenat de două ori cu noi. A trebuit să odihnesc jucătorii pentru marţi, să vedem dacă a meritat", a spus Dan Petrescu, sâmbătă seara, la DigiSport, după meci.

În ceea ce priveşte penalty-ul lui Omrani, Petrescu era sigur că fotbalistul său ratează, de aceea nici nu a privit execuţia atacantului francez. "La penalty eram sigur că ratează, aşa bate şi la anternament. Se opreste... Am avut noroc că a înscris, nu puteam să-i iau mingea, pentru că l-aş fi pierdut de tot. N-am ce să comentez. Mie mi s-a părut că a fost o fază dubioasă, m-am uitat la TV, Cestor mi-a zis că l-a lovit cu piciorul", a mai spus Petrescu.

În final, Petrescu a anunţat că golgheterul George Ţucudean (27 de ani) ar putea fi pe banca de rezerve în Israel, la returul cu Maccabi Tel Aviv. "Sperăm ca Ţucudean să fie pe bancă, dacă mâine reuşeşte să se antreze, şi poimâine, cred că va fi pe bancă", a conchis antrenorul CFR-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici