Dan Petrescu rămâne cu un singur fundaş central pentru meciul cu Roma

  • Burcă se alătură altor absenţi importanţi din primul 11, Vinicius şi Cestor, accidentaţi
  • Partida cu AS Roma se va juca joi seară, pe Stadio Olimpico
  • Ben Youssef a participat cu naţionala Tunisiei la CM 2018 (Rusia)
167 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu rămâne cu un singur fundaş central pentru meciul cu Roma

Un alt fundaş de la CFR a fost testat pozitiv cu COVID-19 astăzi. Este vorba despre Andrei Burcă, unul dintre titularii pe care se baza Dan Petrescu pentru meciul cu AS Roma din Europa League.

Singurul fundaş central apt de joc pentru joi este Denis Ciobotariu, aşa că echipa clujeană caută întăriri pentru lotul lui Petrescu. 

Tunisianul Ben Youssef, fost jucător la Astra Giurgiu, este principala ţintă pentru apărarea CFR-ului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici