Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj

Managerul sportiv al campioanei României, Bogdan Mara, a confirmat venirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei CFR Cluj. "Bursucul" se va alătura ardelenilor în zilele următoare.

1080 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj

Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj

Am ajuns la un acord cu Dan Petrescu, urmează să semneze un contract cu CFR Cluj, va fi noul nostru antrenor. Nu pot să vă dau detalii legate de durata contractului până nu semnează. Vom anunţa printr-un comunicat de presă.

„Important este că va fi antrenorul nostru şi va sta pe banca de la următorul meci", au fost cuvintele lui Bogdan Mara.

Astfel, Dan Petrescu este al patrulea antrenor care vine la echipa CFR Cluj în acest sezon. Campioana României a început campionatul cu Edi Iordănescu, căruia nu i s-au dat prea multe minute oficiale pe banca din Gruia. A câştigat Supercupa României, dar după prima etapă din Liga 1 Betano a fost demis, iar în locul lui a venit portughezul Antonio Conceicao. Şi tehnicianul lusitan a fost demis, locul lui a fost ocupat de Alin Minteuan, care a înregistrat numai victorii la CFR, patru în campionat şi una în Cupa României.

TITLURILE ZILEI

Antrenorul Dan Petrescu, în vârstă 51 de ani, revine la Cluj, echipă pe care a ajutat-o să devină campioană în sezonul trecut. După plecarea din Gruia, "Bursucul" a ajuns în China, la formaţia Guizhou Zhicheng

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici