Dani Alves regretă afirmaţiile făcute după moartea lui Astori: Nu am vrut să jignesc pe nimeni

Fundaşul echipei Paris Saint-Germain, Dani Alves (34 de ani), şi-a cerut iertare pentru declaraţiile făcute după decesul căpitanului Fiorentinei, Davide Astori, pentru care a fost criticat şi de către atacantul italian Mario Balotelli.

504 afișări
Imaginea articolului Dani Alves regretă afirmaţiile făcute după moartea lui Astori: Nu am vrut să jignesc pe nimeni

Dani Alves regretă afirmaţiile făcute după moartea lui Astori: Nu am vrut să jignesc pe nimeni

"Eu nu am vrut să jignesc pe nimeni! Trăim într-o lume în care trebuie să fim ipocriţi pentru a fi apreciaţi de ceilalţi. Îmi pare rău, dacă am deranjat pe cineva, atunci îmi cer iertare!", a notat Dani Alves, pe pagina sa de Twitter.

Internaţionalul brazilian a mărturisit, iniţial, că moartea subită a lui Astori nu l-a mişcat prea tare şi a adus în discuţie miile de copii care mor de foame zilnic în întreaga lume. "În lume mor de foame mii de copii, zi de zi, şi nu primesc atâta atenţie. Şi sunt la fel de importanţi. Mai devreme sau mai târziu, toţi murim. Poate că suntem trişti, dar nu la fel de trişti precum familia sa. Cred că David a realizat tot ce trebuia în această lume haotică, iar acum se află într-o lume mai bună", a spus Dani Alves, într-o conferinţă de presă.

TITLURILE ZILEI

Declaraţiile făcute de Dani Alves au făcut înconjurul lumii şi au stârnit mai multe comentarii şi controverse. Printre cei care au reacţionat s-a numărat şi Balotelli, fost coechipier al lui Davide Astori la naţionala Italiei.

"Nu e greşit ce a spus, dar în acel moment trebuia să o ţină pentru el! Trebuia doar să transmită condoleanţe familiei, nu era necesar să arunce şi cu gunoi. Nu poţi declara aşa ceva când cineva moare. Un comentariu care nu avea nimic de a face cu subiectul! Apropo, Astori a fost un baiat foarte bun şi spun asta pentru că am jucat alături de el la naţională", a spus Mario Balotelli, citat de AS.

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, în camera sa de hotel din Udine, unde ar fi urmat să joace împotriva echipei locale. Autopsia a stabilit că fotbalistul în vârstă de 31 de ani a murit din cauza unui stop cardiac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici