Dani Alves: Sunt ca vinul, timpul trece, iar eu devin din ce în ce mai bun

Dani Alves a împlinit 36 de ani în luna mai, dar nu are de gând să se oprească. "Sunt ca vinul, timpul trece, iar eu devin din ce în ce mai bun", a spus fundaşul lui PSG, după debutul la Copa America. Echipa naţională a Braziliei s-a impus în faţa Boliviei cu 3-0.

122 afișări
Imaginea articolului Dani Alves: Sunt ca vinul, timpul trece, iar eu devin din ce în ce mai bun

Dani Alves: Sunt ca vinul, timpul trece, iar eu devin din ce în ce mai bun

Dacă va ajunge în finala competiţiei, Alves va fi singurul jucător de la turneu care nu va avea echipă. Contracul jucătorului cu formaţia din Paris va expira pe 30 iunie. Nu şi-a prelungit contractul şi nici nu o va face în zilele următoare.

"Acum sunt concentrat pe tot ceea ce înseamnă naţionala Braziliei, pentru a putea evolua foarte bine la Copa America, apoi îmi voi decide viitorul şi unde voi merge, dacă rămân sau dacă plec", a mai precizat Dani Alves, potrivit sport.es.

TITLURILE ZILEI

La finalul sezonului din Franţa, Ligue 1, PSG i-a oferit prelungirea contractului cu încă un an, dar fundaşul a refuzat şi le-a spus oficialilor campioanei că va semna doar în cazul în care acordul va fi pe următorii doi ani.

"Viitorul meu depinde de propunerea pe care mi-o vor face", a mai spus Dani Alves, care a adăugat că nu există nicio tensiune între el şi clubul din Paris, dar că ar vrea să vadă un proiect mai solid la PSG, care să-i permită echipei să lupte la trofeul Ligii Campionilor: "Sunt fascinat de oamenii de la PSG, dar referitor la partea sportivă nu am avut rezultatele pe care le aşteptam, iar eu am nevoie de o echipă care să ştie într-adevăr să lupte pentru a-şi îndeplini obiectivele".

Dani Alves nu a uitat-o pe Barcelona, formaţie faţă de care promite iubire eternă: "Barcelona este casa mea, mereu am spus asta şi nu pot să spun nimic mai mult: iubesc acest club şi tot ce am trăit acolo şi le iubesc pe toate persoanele care fac parte din acest club şi pe toţi jucătorii care încă sunt acolo".

Fundaşul brazilian a evoluat la Barcelona în perioada 2008 - 2016, alături de care a câştigat 23 de trofee.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici