Daniel Natea, medalie de argint la European Open la judo de la Cluj

Sportivul Daniel Natea a câştigat, duminică, medalia de argint la categoria +100 de kilograme din cadrul European Open, competiţie desfăşurată la Cluj, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX de Federaţia Română de Judo.

167 afișări
Imaginea articolului Daniel Natea, medalie de argint la European Open la judo de la Cluj

Daniel Natea, medalie de argint la European Open la judo de la Cluj (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Natea a fost învins, în finală, de georgianul Onise Bughadze, care în primul tur trecuse de Vlăduţ Simionescu.

România a obţinut cinci medalii la European Open de la Cluj, după ce sâmbătă Monica Ungureanu (48 de kilograme) şi Andreea Chiţu (52 de kilograme) au cucerit medaliile de aur, iar Violeta Dumitru (48 de kilograme) şi Larisa Florian (52 de kilograme) pe cele de bronz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici