Daniel Niculae a semnat un contract pe trei sezoane cu AS Monaco

Atacantul Daniel Niculae a semnat, sâmbătă seară, un contract pe trei sezoane cu echipa AS Monaco, dar va fi prezentat oficial după ce va efectua la începutul săptămânii viitoare vizita medicală, informează L'Equipe.

35 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae a semnat un contract pe trei sezoane cu AS Monaco

Daniel Niculae a semnat un contract pe trei sezoane cu AS Monaco (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Internaţionalul român este al doilea transfer din această vară pentru AS Monaco, după fundaşul suedez Peter Hansson.

Daniel Niculae, în vârstă de 27 de ani, a evoluat în ultimele patru sezoane la formaţia AJ Auxerre, dar la finalul campionatului nu şi-a prelungit înţelegerea cu echipa pregătită de Jean Fernandez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici