Daniela Hantuchova dezvăluie cine este „eroul nevăzut” din spatele succesului Simonei Halep: „Darren Cahill spune că sunt soţ şi soţie”

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a triumfat la Wimbledon recent, iar rezultatele excelente i se datorează şi omului care îi este alături de mulţi ani. Este vorba despre preparatorul fizic Teo Cercel.

4897 afișări
Imaginea articolului Daniela Hantuchova dezvăluie cine este „eroul nevăzut” din spatele succesului Simonei Halep: „Darren Cahill spune că sunt soţ şi soţie”

Daniela Hantuchova: Teo Cercel are un rol crucial în tot ce se întâmplă cu Simona Halep

Despre relaţia sudată dintre Halep şi Cercel a vorbit şi Daniela Hantuchova, 36 de ani, fostă semifinalistă la Australian Open şi bună prietenă cu Simona. "Să nu uităm de Teo Cercel. Colaborează încă de la juniori. Darren Cahill chiar glumeşte cu ei, le spune că sunt ca un soţ şi o soţie. Teo are un rol crucial în tot ce se întâmplă cu Simona. El este eroul nevăzut şi nu trebuie să îi luăm din merite", a spus Hantuchova în presa engleză.

Hantuchova s-a retras din tenis dar participă la diverse turnee demonstrative, inclusiv la cel desfăşurat de curând la Cluj, acolo unde a fost şi Halep. "Trei erori neforţate în finala Wimbledon! Ce poţi să mai spui după asta? Simona îmi este o prietenă apropiată. Ştiu cât de mult a muncit să ajungă aici. Va deveni din ce în ce mai bună", a încheiat Daniela Hantuchova.

TITLURILE ZILEI

Simona Halep este într-o relaţie cu Toni Iuruc, 40 de ani, om de afaceri machedon, cu o avere considerabilă şi cu mai multe firme deschise în România. Conform Cancan, în 2002, Iuruc a înfiinţat agenţia AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici