Dario Bonetti nu participă la antrenamentul lui Dinamo. Tehnicanul negociază rezilierea contractului

Antrenorul echipei Dinamo, Dario Bonetti, nu participă la antrenamentul care a început, miercuri seară, la 19.30 pe terenul principal din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, el negociind, potrivit unor surse apropiate tehnicianului, rezilierea contractului său cu acţionarul Dragoş Săvulescu.

127 afișări
Imaginea articolului Dario Bonetti nu participă la antrenamentul lui Dinamo. Tehnicanul negociază rezilierea contractului

Dario Bonetti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Antrenamentul de la Săftica este condus de secundul Alessandro Birindelli şi preparatorul fizic Umberto Ruggiero.

Acţionarii FC Dinamo doresc înlocuirea lui Dario Bonetti cu Dorinel Munteanu, din cauza parcursului slab al echipei în Liga I. Dinamo a pierdut ultimele meciuri din Liga I, 1-3 cu Steaua, în deplasare, şi 0-1 cu FC Vaslui, pe teren propriu, ocupând locul 7 în clasament , la 16 puncte "distanţă" de rivala istorică, aflată pe prima poziţie.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici