Darius Olaru, votat tricolorul lunii aprilie în Peluza Tricoloră pentru evoluţiile excelente la FCSB

  • Suporterii fotbalului românesc, înscrişi pe platforma „peluzatricolora.ro” au votat timp de o săptămână, tricolorul lunii aprilie.
  • Acesta este Darius Olaru, care a avut evoluţii excelente la FCSB, reuşind 2 goluri şi 3 assist-uri.
91 afișări
Imaginea articolului Darius Olaru, votat tricolorul lunii aprilie în Peluza Tricoloră pentru evoluţiile excelente la FCSB

Toţi fanii care au votat au punctat şi în concursul ”Suporterii anului” cu premii importante la final de an, oferite de Federaţia Română de Fotbal.

Au fost 7 fotbalişti nominalizaţi, care în aprilie au înscris împreună 25 de goluri şi au contribuit decisiv la alte 11 reuşite.

Darius Olaru a fost urmat în clasament de Rareş Ilie, de la Rapid Bucureşti, şi de colegul său de echipă Florin Tănase.

Clasamentul final:

1. Darius Olaru 39,06% (10 puncte în clasamentul ”Tricolorul anului”)
2. Rareş Ilie 25,33% (6 puncte)
3. Florin Tănase 19,20% (3 puncte)
4. Andrei Ivan 8,37%
5. Jovan Markovic 3,13%
6. George Puşcaş 3,01%
7. Alexandru Creţu 1,90%

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici