Darren Cahill surprinde lumea cu un gest de mare loialitate faţă de Halep şi renunţă la lucru de preţ: "Fidelitatea şi sprijinul meu îi revin Simonei". Decizia luată de antrenorul australian

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a surprins pe toată lumea cu un gest pe care puţini tehnicieni l-ar fi făcut pentru elevele lor, scrie prosport.ro.

6667 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill surprinde lumea cu un gest de mare loialitate faţă de Halep şi renunţă la lucru de preţ: "Fidelitatea şi sprijinul meu îi revin Simonei". Decizia luată de antrenorul australian

Darren Cahill surprinde lumea cu un gest de mare loialitate faţă de Halep: "Fidelitatea şi sprijinul meu îi revin Simonei" . Decizia luată de antrenorul australian

După ce a colaborat o viaţă întreagă cu Adidas, atât ca jucător, cât şi din postura de antrenor, Darren Cahill a luat o decizie foarte curajoasă. Fiindcă Simona Halep (26 de ani) nu şi-a mai prelungit parteneriatul cu sponsorul tehnic, australianul s-a despărţit şi el de firma germană, arătându-şi astfel solidaritatea faţă de eleva sa.

Darren era văzut întotdeauna cu o şapcă Adidas la meciurile Simonei, lucru care nu s-a mai întâmplat la Australian Open.

"Nu mai am nicio legătură cu acest brand. Fidelitatea şi sprijinul meu îi revin Simonei şi partenerilor actuali, cât şi celor viitori", a dezvăluit antrenorul australian într-o discuţie purtată cu un fan pe Twitter.

TITLURILE ZILEI

După Australian Open, Simona va anunţa numele noului ei sponsor tehnic, Nike fiind în pole position să o contracteze pe Halep, scrie prosport.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici