David Popovici înoată pentru prima medalie de aur la Campionatul European de la Roma

Înotătorul David Popovici participă sâmbătă la prima sa finală din cadrul Campionatului European de Nataţie de la Roma. Campionul mondial este favoritul cursei de la 100 metri liber care va începe la ora 19.22.

844 afișări
Imaginea articolului David Popovici înoată pentru prima medalie de aur la Campionatul European de la Roma

David Popovici înoată pentru prima medalie de aur la Campionatul European de la Roma

David Popovici încearcă sâmbătă să obţină prima medalie de aur la competiţia europeană de la Roma.

În finală, el s-a calificat într-un mod spectaculos. Timpul său din semifinale, 46,98 secunde, reprezintă un nou record european de seniori, un nou record mondial şi european de juniori şi un nou record al competiţiei.

David Popovici, în vârstă de 17 ani, va concura pe culoarul al patrulea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici