Decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti în procesul în care FC U Craiova cerea 300 de milioane de euro de la FRF

Fotbal Club U Craiova S.A. nu a avut noroc în ceea ce priveşte solicitările de a primi aproximativ 300 de milioane euro de la Federaţia Română de Fotbal pentru daunele produse în urma excluderii clubului la data de 20 iulie 2011.

352 afișări
Imaginea articolului Decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti în procesul în care FC U Craiova cerea 300 de milioane de euro de la FRF

Decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti în procesul în care FC U Craiova cerea 300 de milioane de euro de la FRF

Marţi, 11 iunie 2019, Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat în mod definitiv, iar răspunsul a fost de respingere a solicitărilor.

"După 8 ani de litigii, pretenţiile Fotbal Club U Craiova S.A., susţinute pe calea unei suite întregi de demersuri procesuale, sunt dovedite în mod irevocabil ca neîntemeiate.

Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă încă o dată adeziunea faţă de principiul legalităţii ca fundament al oricăror demersuri pe care le întreprinde în activitatea sa.

TITLURILE ZILEI

În cadrul tuturor acestor procese, apărările FRF au fost asigurate de societatea de avocatură “Ţuca Zbârcea & Asociaţii” – prin avocat Dan Cristea, şi de Adrian Stângaciu, Managerul Departamentului Juridic al FRF", a notat site-ul frf.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici