Declaraţii cutremurătoare ale Amaliei Năstase, după decesul fiului lui Cosmin Paşcovici: "Definiţia mamei în dicţionar trebuie să aibă poza Ionelei"

Amalia Năstase l-a ajutat pe Denis, copilul lui Cosmin Paşcovici, când a fost diagnosticat cu o boală gravă. În direct la ProSport Live, a recunoscut că a fost impresionată de situaţia băieţelului, în urma unei emisiuni TV şi a încercat să ajute. A stâns 100.000 de euro şi l-a dus pe Denis în Franţa, pentru tratament, când doctorii din România nu îi mai dădeau şanse.

3360 afișări
Imaginea articolului Declaraţii cutremurătoare ale Amaliei Năstase, după decesul fiului lui Cosmin Paşcovici: "Definiţia mamei în dicţionar trebuie să aibă poza Ionelei"

Declaraţii cutremurătoare ale Amaliei Năstase, după decesul fiului lui Cosmin Paşcovici: "Definiţia mamei în dicţionar trebuie să aibă poza Ionelei"

”Am cunoscut situaţia lui Denis la TV. Se spunea că medicii de aici nu îi dau şanse. Am sunat-o pe Ioana (n.r. mama lui Denis) şi i-am zis să mergem la Paris. În 3 zile am făcut rost de 100.000 de euro, am luat personal bani de la oameni. Asta se întâmpla acum 11 ani. Acolo au întâlnic doctori extraordinari care l-au făcut bine pe Denis. După 2 ani s-a întors vindecat, dar tot ce s-a întâmplat acolo l-a marcat, a rămas cu sechele, făcea convulsii.

Denis era foarte, foarte puternic. Avea o forţă incredibilă. Eram uimită de cum se poate bucura un copil bolnav. A fost ca şi copilul meu. Ştiam totul despre el”, a spus Amalia Năstase la ProSport Live.

Soţii Paşcovici s-au comportat exemplar cu Denis. Amalia a rămas impresionată de lupta lor într-o situaţie extrem de grea.

”Nu am cuvinte, părinţii lui sunt eroi. Au fost lângă el tot timpul. Definiţia mamei în dicţionar trebuie să aibă poza Ionelei. A făcut totul pentru Denis. A învăţat şi franceză, să poată comunica mai bine cu doctorii din Franţa”, a încheiat Amalia Năstase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici