Diagnosticul complet al lui Eugen Neagoe: Stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism/ Care este starea de sănătate a antrenorului/ PRIMELE cuvinte rostite la spital

Eugen Neagoe (51 de ani) a leşinat, duminică, în timpul meciului Dinamo-Craiova, scor 0-2, diagnosticul medicilor fiind stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism, conform ProSport. Tehnicianul lui Dinamo pare decis să ia o pauză, după momentul de cumpănă traversat.

5373 afișări
Imaginea articolului Diagnosticul complet al lui Eugen Neagoe: Stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism/ Care este starea de sănătate a antrenorului/ PRIMELE cuvinte rostite la spital

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Eugen Neagoeva lua o pauză din antrenorat după stopul cardio-respirator suferit

STAREA DE SĂNĂTATE A LUI EUGEN NEAGOE

După îngrijirile de urgenţă primite, starea de sănătate a antrenorului de la Dinamo s-a ameliorat, iar acesta a stat de vorbă cu familia.

Eugen Neagoe pare decis să renunţe la antrenorat, cel puţin pentru o perioadă. Familia a insistat să nu-şi mai pună viaţă în pericol pe banca tehnică, iar actualul staff tehnic al lui Dinamo ar urma să fie menţinut doar pentru următoarea etapă, contra lui CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:00, scrie gsp.ro.

TITLURILE ZILEI

PRIMELE CUVINTE ROSTITE DE ANTRENOR LA SPITALUL FLOREASCA

Deşi a trecut prin momente cumplite, Neagoe a rămas tot cu gândul la fotbal, iar primele sale cuvinte rostite la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca ar fi fost „Cât e scorul?”, potrivit sursei citate.

Familia şi mai mulţi apropiaţi ai lui Eugen Neagoe au venit imediat la spital pentru a-l vedea. Nu au lipsit nici oficialii adversarei de la U Craiova, precum Ion Împuşcătoiu, Emil Pieleanu, Silvian Cristescu sau Costel Ilinca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici