Diagnosticul primit de Irina Begu după accidentarea de la Fed Cup: Rezultatul examenului RMN

Irina Begu s-a accidentat în finalul meciului cu Pauline Parmentier, duminică, 21 aprilie, la Rouen, în al patrulea meci din semifinalele Fed Cup. Partida a fost câştigată de jucătoarea din Franţa în trei seturi, cu scorul 6-3, 2-6, 6-2.

1091 afișări
Imaginea articolului Diagnosticul primit de Irina Begu după accidentarea de la Fed Cup: Rezultatul examenului RMN

Diagnosticul primit de Irina Begu după accidentarea de la Fed Cup: Rezultatul examenului RMN

Adrian Marcu, antrenorul său, a dezvăluit că în urma unui examen RMN, Irina Begu a fost diagnosticată cu întindere de ligamente şi va avea nevoie de o pauză de 7-10 zile, potrivit Prosport.

Românca urma să joace cu o adversară venită din calificări la Istanbul.

După eliminarea României din semifinalele Fed Cup, Irina Begu a fost extrem de supărată.

"Nu e bine deloc piciorul meu, dar asta contează cel mai puţin. Tot ce pot spune e doar că sunt foarte dezamăgită că nu am putut să îmi ajut echipa. Era un punct pe care trebuia să îl iau. Ce putem spune? Îi mulţumim Simonei pentru dăruirea ei", a spus Begu, în conferinţa de presă.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici