Diego Simeone, cel mai bine plătit antrenor din fotbalul mondial. Suma pe care o câştigă anual este COLOSALĂ

Tehnicianul Diego Simeone şi-a prelungit contractul cu echipa din La Liga, Atletico Madrid, pentru încă doi ani, astfel actuala înţelegere are ca dată scadentă anul 2022, iar antrenorul va câştiga câte 24 de milioane de euro net pe an.

1479 afișări
Imaginea articolului Diego Simeone, cel mai bine plătit antrenor din fotbalul mondial. Suma pe care o câştigă anual este COLOSALĂ

Diego Simeone, cel mai bine plătit antrenor din fotbalul mondial. Supa pe care o câştigă anual este COLOSALĂ

Cu acest salariu, Simeone a ajuns cel mai bine plătit antrenor din fotbalul mondial. Banii pe care îi va câştiga tehnicianul pe an reprezintă suma salariilor a patru jucători importanţi din echipa sa: Koke, Saul, Oblak şi Godin

Jurnaliştii de la ilposticipo.it, au realizat o listă cu lucrurile pe care Diego Simeone şi le poate permite cu cei 24 de milioane de euro câştigaţi pe fiecare sezon în parte.

Antrenorul îşi poate cumpăra patru maşini de lux, Lamborghini, în fiecare lună, ceea ce ar însemna 48 pe an. Dacă în schimb Simeone ar vrea o maşină puternică, dar nu de lux, şi-ar putea achiziţiona nu mai puţin de 52 pe an.

Trecând de la maşini la telefoane, Simeone ar putea să piardă 100 de telefoane mobile pe zi. Cu cei 66 de mii de euro pe care îi câştigă la fiecare 24 de ore, antrenorul lui Atletico Madrid poate cumpăra câte 106 telefoane pe zi, iar pe an devin 40 de mii de telefoane.

Dacă îi este foame, Diego Simeone poate mânca la fastfood trei milioane de meniuri, iar dacă vrea să mănânce sănătos "Cholo" poate să îşi cumpere 60 de baghete pe minut şi să ofere de mâncare şi altor zece generaţii de acum înainte.

Până la meciul din etapa cu numărul 24, jucată sâmbătă, 16 februarie, cu Rayo Vallecano, Atletico Madrid se afla pe locul trei în La Liga, cu 44 de puncte, la un punct distanţă de echipa de pe locul secund, Real Madrid, şi la şapte lungimi de liderul Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici