Din 2019, o altă televiziune va transmite Campionatele Europene şi Mondiale de handbal, feminin şi masculin

Schimbare în privinţa televiziunii care va transmite Campionatele Mondiale şi Europene la handbal. După o perioadă lungă în care Televiziunea Română s-a ocupat de difuzarea partidelor de la turneele finale, Digi Sport a cumpărat drepturile de televizare.

910 afișări
Imaginea articolului Din 2019, o altă televiziune va transmite Campionatele Europene şi Mondiale de handbal, feminin şi masculin

Din 2019, o altă televiziune va transmite Campionatele Europene şi Mondiale de handbal, feminin şi masculin

Digi Sport va transmite Campionatul European şi Campionatul Mondial de handbal, atât la feminin, cât şi la masculin, timp de trei ani.

Primul meci în care vom sta cu emoţii va avea loc abia în noiembrie anul următor, când naţionala feminină va participa la Campionatul Mondial din Japonia.

Calendarul complet al evenimentelor:

10-27 ianuarie 2019 - Campionatul Mondial de handbal masculin (găzduit în Danemarca şi Germania)
30 noiembrie-15 decembrie 2019 - Campionatul Mondial de handbal feminin (Japonia)
10 - 26 ianuarie 2020 - Campionatul European de handbal masculin (Austria, Norvegia şi Suedia)
3 - 20 decembrie 2020 - Campionatul European de handbal feminin (Danemarca şi Norvegia)
ianuarie 2021 - Campionatul Mondial de handbal masculin (Egipt)
decembrie 2021 - Campionatul Mondial de handbal feminin (Spania)

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici