Dinamo a câştigat al treilea amical al iernii în faţa celor de la FK Liepaja, scor 3-2

Mircea Rednic a început reconstrucţia la Dinamo, aducând jucători ca Ioan Filip, Reda Jaadi, Jordan Mustoe sau Sean McDermott.

391 afișări
Imaginea articolului Dinamo a câştigat al treilea amical al iernii în faţa celor de la FK Liepaja, scor 3-2

Dinamo a câştigat al treilea amical al iernii în faţa celor de la FK Liepaja, scor 3-2

"Câinii" au pierdut primele două partide amicale din cadrul cantonamentului din Turcia, cu Hajduk Split (2-0), respectiv FC Sion (3-0), dar a câştigat duelul cu letonii de la FK Liepaja, scor 3-2.

Dinamo a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Daniel Popa în minutele 15, din penalty, şi 33, dar letonii au egalat cu reuşitele din minutele 36 şi 55. Tot Popa şi-a readus echipa în avantaj patru minute mai târziu, stabilind scorul final.

Atacantul de 24 al ”câinilor” a punctat o singură dată în acest sezon pentru echipa sa, în meciul cu Dunărea Călăraşi, primul al lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo, scor 1-1. Acesta şi-a mai trecut în cont şi trei pase decisive.

TITLURILE ZILEI

Următorul meci al lui Dinamo din cadrul cantonamentului din Antalya este programat pe 23 ianuarie, împotriva celor de la Dinamo Moscova, echipă ce ocupă locul 12 în prima ligă din Rusia, cu 20 de puncte, la trei în faţa celor de la Krylia Samara, echipa lui Paul Anton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici