Dinamo a câştigat titlul de campioană la handbal masculin, al 3-lea consecutiv

Dinamo e campioana României la handbal masculin pentru al treilea an consecutiv şi pentru a 15-a oară în istorie. Dinamo s-a impus cu 22-19 în meciul decisiv.

164 afișări
Imaginea articolului Dinamo a câştigat titlul de campioană la handbal masculin, al 3-lea consecutiv

Dinamo a câştigat titlul de campioană la handbal masculin, al 3-lea consecutiv

"Câinii" vor merge din nou în Liga Campionilor, în timp ce Steaua a ratat şansa de a câştiga primul titlu după o pauză de 10 ani.

Steaua şi Dinamo au ajuns în faţa unui meci decisiv în finala Ligii Naţionale de handbal masculin, după ce ambele formaţii au câştigat până acum câte un meci pe terenul adversarei.

Campioana en-titre s-a impus la Chiajna cu 27-25, iar rivalii din Ghencea şi-au luat revanşa în Sala ”Dinamo” cu 27-26.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici