Dinamo a încasat un milion de lei de la fani prin Programul Doar Dinamo Bucureşti

Suma totală încasată de Dinamo prin programul „Doar Dinamo Bucureşti” a ajuns la un milion de lei, miercuri, când clubul bucureştean a încasat nouă tranşă de 300.000 de lei.

120 afișări
Imaginea articolului Dinamo a încasat un milion de lei de la fani prin Programul Doar Dinamo Bucureşti

Dinamo a încasat un milion de lei de la fani din Programul DDB

Luna trecută, pe 5 şi 13 februarie, în conturile lui Dinamo au intrat 400.000 de lei, respectiv 300.000 de lei, tot prin Programul DDB.

Programul „Doar Dinamo Bucureşti", prin care suporterii clubului donează anual sume de bani, a ajutat formaţia din Liga 1 să le plătească salariile restante jucătorilor şi să fie aproape de obţinerea licenţei pentru sezonul următor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici