Zi neagră în istoria echipei Dinamo Bucureşti. Clubul a retrogradat în liga a doua pentru prima dată în istorie

  • Zi neagră în istoria echipei de fotbal Dinamo Bucureşti care a retrogradat de pe prima scenă a fotbalului românesc pentru prima dată în istoria clubului.
  • În prezenţa unui mare număr de suporteri, Dinamo a fost învinsă cu 3-1 la general, de Universitatea Cluj, care promovează în Liga 1.
10995 afișări
Imaginea articolului Zi neagră în istoria echipei Dinamo Bucureşti. Clubul a retrogradat în liga a doua pentru prima dată în istorie

În tur, la Cluj, „şepcile roşii” s-au impus cu scorul de 2-0, cu golurile marcate de Martin Remacle şi Alexandru Boiciuc.

Duminică seara, Universitatea Cluj a deschis scorul în „groapă”, printr-o execuţie surprinzătoare a lui Tescan, în minutul 17, care a trimis un şut lobat din afara careului, învingându-l pe Eşanu, ieşit puţin din poartă.

Dinamo a egalat repede, după doar 2 minute, cu o acţiune frumoasă care l-a avut la finalizare pe Vlad Morar.

Clujenii au reuşit apoi să conserve rezultatul, în ciuda faptului că Dinamo a dominat meciul şi a avut cele mai importante ocazii de poartă.

Printre multele ocazii ale gazdelor s-au numrat şi două şuturi în bară, ale lui Matei şi Bani, în repriza secundă.

În cele din urmă s-a încheiat 1-1, scor la care Dinamo Bucureşti retrogradează pentru prima dată în istoria clubului, în timp ce Universitatea Cluj revine pe prima scenă fotbalistică, după o absenţă de 7 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici