Dinamo Bucureşti are un nou antrenor

Claudiu Niculescu a preluat banca tehnică a echipei FC Dinamo Bucureşti chiar în ziua în care Florin Bratu s-a despărţit oficial de echipa din Ştefan cel Mare, anunţul fiind făcut de conducerea clubului.

407 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti are un nou antrenor

Dinamo Bucureşti are un nou antrenor

"FC Dinamo Bucureşti anunţă numirea fostului mare atacant Claudiu Niculescu în funcţia de antrenor principal al echipei din Ştefan cel Mare", potrivit unui comunicat de presă postat pe fcdinamo.ro.

În vârstă de 42 de ani, Claudiu Niculescu a semnat duminică un contract cu clubul din Ştefan cel Mare, valabil până la 30 iunie 2020, urmând să fie prezentat oficial într-o conferinţă de presă programată luni, 24 septembrie, la ora 10:30, la stadionul "Dinamo".

TITLURILE ZILEI

Fostul atacant a câştigat 7 trofee a câştigat la Dinamo, respectiv titlul de campion în 2002, 2004, 2007, Cupa României în 2003, 2004, 2005 şi Supercupa României în 2005.

Claudiu Niculescu a marcat 18 goluri pentru Dinamo în cupele europene, fiind cel mai bun marcator al "câinilor" în competiţiile internaţionale, depăşindu-l pe legendarul Dudu Georgescu în clasamentul golgeterilor dinamovişti în Europa. De asemenea, el are cele mai multe prezenţe în cupele europene pentru Dinamo, 43 de jocuri, cu două mai multe decât Ionel Dănciulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici