Dinamo Bucureşti - FC Braşov, scor 0-0, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Braşov, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

278 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - FC Braşov, scor 0-0, în Liga I

Dinamo Bucureşti - FC Braşov, scor 0-0, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - Luchin, D. Grigore, Moţi (Ţucudean '80), Zie Diabate - L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Alexe (Bakaj '70) - Dănciulescu, M. Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Braşov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Distefano - Bruno Madeira - Nuno Viveiros (Mateiu '57), Cristescu, Chipciu (Kanu '83) - Moutinho, Buga (Fl. Stângă '90+2). Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaşe galbene: Moţi '78 / Distefano '3, Felgueiras '68, Velayos '74.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Zoltan Szekely, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Marian Bordean (rezervă).

Observatori: Dan Lăzărescu, Daniel Florea.

La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, dintre care 10 fani braşoveni

La începutul meciului, atacantul Ionel Dănciulescu, care a depăşit cifra de 200 de goluri marcate în Liga I, a fost premiat de fosta glorie a dinamoviştilor, Cornel Dinu.

Galeria dinamovistă a strigat împotriva conducerii clubului şi a preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, singurul aclamat fiind Cornel Dinu. "Vrem toată conducerea să meargă la DNA", "La puşcărie, cu toţii la puşcărie" şi "DNA, DNA să-şi facă datoria", a strigat galeria dinamoviştilor.

O parte din suporterii dinamovişti de la Peluza Cătălin Hâldan şi-a luat abonamente şi a urmărit meciul de la tribuna a doua.

Mijlocaşul braşovenilor Toloza s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit de Moutinho în echipa de start.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici